Tipuri de colegi cu care interactionezi cel putin o data in viata + gifs (Partea I)

Indiferent daca esti inca elev, student sau daca esti angajat cu norma intreaga, sunt anumite tipuri de colegi de care te lovesti mereu… ca gripa.

Iata cateva exemple:

  • „Cantacioasa” sau tipa care se crede Beyonce, Adele si Maria Tanase la un loc, care acopera tot grupul atunci cand se canta „La multi ani” si care se viseaza castigatoare la Vocea Romaniei si Eurovision. Cu alte cuvinte… tipa care nu tace niciodata si motivul pentru care porti casti mereu.

Image

  • Colegul/colega care te face sa te intrebi non-stop cum a supravietuit pana acum fara creier. Macar prostia sa e amuzanta… cat de cat.

Image

  • Colegul care se crede geniul suprem sau abuzatorul de ironii si sarcasm pe care toti vor sa il pocneasca peste fata. (Da, am inteles ca stii 5 limbi straine, stii motivul pentru care a murit Tutankamon, stii cum a fost creata lumea si multe altele, dar tot un bou ramai.) P.S.: Ocazional e si acel grammar nazi care face mai multe greseli decat cei pe care ii corecteaza.

Image

  • Perversul sau colegul pe care toata lumea vrea sa il arunce pe fereastra. Uneori e amuzant, dar de cele mai multe ori iti ofera definitia cuvantului „a hartui”.

Image

  • Dependenta de cosmetice sau tipa care nu scrie cu pixul ci cu rujul si care nu poate sa doarma/faca baie/duca gunoiul fara sa se dea mai inainte cu putin rimel.

Image

  • Pupatoarea de dosuri sau lingusitoarea suprema. Profa sau sefa si-a luat o pereche de pantofi noi? Ea observa prima si pana sa apuci tu sa te uiti la ei, deja a compus un imn pentru „cea mai tare pereche de pantofi ever”.

Image

  • Cuplul sau cei care chiar nu se pot abtine din a se linge in public. Proful de istorie are de corectat niste teste si va lasa sa faceti ce vreti toata ora? Atunci nu te uita in spatele clasei, fiindca ii gasesti calare unul peste celalalt. Ai pauza de masa? Daca vrei sa nu-ti piara pofta, mai bine ramai acolo unde esti, fiindca s-ar putea sa dai peste o stituatie stanjenitoare.

Image

  • Confuzul sau colegul care nu stie niciodata ce se intampla si intreaba mereu daca avem test in ziua respectiva. Il vezi rareori si daca esti la liceu, ii stii numele doar cand se striga catalogul, dar daca esti la facultate, il vezi doar in sesiune (poate). De asemenea, se intampla sa afle de teza/examen cu o zi inainte de eveniment sau chiar cu cateva ore inainte de acesta. Daca se mai si prezinta… e un curajos si un caz special.

Image

  • Colegul/Colega mereu bolnav/a. Aici e o chestiune de perspectiva, fiindca sunt 2 tipuri: cei care sunt cu adevarat bolnavi (in 4 ani de liceu si-au rupt ambele maini de 3 ori, racesc in fiecare saptamana, au alergii non-stop) si cei care sufera de chiulangita acuta. Daca pici vreodata cu o astfel de persoana in grupa, te sfatuiesc sa nu-ti faci prea multe planuri. In ultimul moment te va anunta ca nu poate veni fiindca are tensiunea 6 din 48, ninge vara, a facut pojar a treia ora pe luna asta si chestii de genu’.

Image

(Gifs not mine)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s